Често поставувани прашања

Трго24 е нов онлајн пазар за купување и продавање на производи во Македонија. Бета верзијата е закажана за лансирање во септември/октомври 2024 година.

Да, сите бета корисници автоматски се квалификуваат за нашите наградни игри и ќе добијат подароци. Ве молиме следете не за повеќе информации!

Само регистрирајте се со вашата е-пошта и следете не на социјалните мрежи. Редовно ќе ве информираме за настани, подароци, наградни игри и уште многу друго!

Нашите е-книги обединуваат различни теми, вклучувајќи совети за купување и продавање на автомобили, недвижности, и успешно снаоѓање на онлајн пазари.

Да, нашите е-книги се целосно бесплатни.

Регистрирај се со твојата е-пошта, следи не на социјалните мрежи или контактирај не преку нашата страница за контакт.